Hvornår er din adgangskontrol god nok?

Låsesmed som er i gang med at lave adgangskontrol for en virksomhed

Det kan være svært at vurdere, hvornår ens adgangskontrol er tilstrækkelig. Hos Sera Låse & Sikring har vi opbygget ekspertise gennem mange år. Sammen med dig kan vi vurdere, om din virksomhed har brug for bedre sikkerhed.

Tilpasning til dine behov og ønsker

Gennem dialog kan vi forstå dine ønsker og behov for din virksomheds adgangskontrol. Vores dygtige team kan skræddersy en løsning, som passer til din virksomhed.

En god adgangskontrol handler om meget mere end bare at sikre døre og vinduer. Dine medarbejdere og gæster skal også have nem adgang til de rigtige områder.

Der findes mange løsninger inden for adgangskontrol, og vi arbejder med nogle af de førende mærker i branchen, herunder SALTO, SimonsVOSS og Aptus. Med SALTO låse kan du eksempelvis skræddersy din sikkerhed ved hjælp af chips eller smartphones.

Løbende evaluering af adgangskontrol

Sikkerhed er ikke noget, man opsætter én gang og derefter glemmer. Det er vigtigt at evaluere løbende og tilpasse systemet i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Nye medarbejdere eller udvidelse af virksomheden, kan være ændringer som kræver evaluering af sikkerheden. Lad os vurdere om din adgangskontrol er tilstrækkelig med en gratis konsultation.

Vi servicerer virksomheder i Storkøbenhavn, herunder områder som Rødovre, Glostrup og Herlev. Uanset hvilken låsesmed du vælger, så ser vi frem til at hjælpe dig som din lokale låsesmed.

Med den rette sikkerhed kan du skabe en tryg arbejdsplads, hvor risikoen for sikkerhedsbrud er minimeret. Kontakt os i dag, så vi kan finde den rigtige løsning til din virksomhed. 

Ring til vores telefon 52 70 80 52 eller send en mail til info@sera.nu. Alternativt kan du bruge vores kontaktformular. Vi stræber efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt,så vi kan hjælpe dig med din opgave.