Autoværksted i Sorø

Har din bil brug for service eller reparation? Så kan du med fordel vælge Landsbyens Auto – dit lokale autoværksted i Sorø

Uanset om det drejer sig om små eller store reparationer, er deres dygtige mekanikere klar til at tage sig af opgaven. Med moderne værkstedsudstyr og løbende efteruddannelse er du sikret, at din bil er i trygge hænder. 

Landsbyens Auto tilbyder en lejebil til kun 150 kr./dag, så du altid kan komme rundt, mens din bil er til service. Du kan altid forvente professionel service og vi tager alle mærker og modeller ind – og altid med fokus på kvalitet og tæt dialog.

Landsbyens Auto er din lokale bilpartner

Landsbyens Auto er et autoværksted i Sorø og en del af Din Bilpartner, hvilket sikrer dig høje standarder for kvalitet og service. De udfører reparationer og service på både personbiler, varevogne og trailere, og de tilbyder også hjælp ifm. forsikringsskader. 

Med et stærkt fokus på både personlig service og faglig udvikling, er Landsbyens Auto kendt for at levere solidt arbejde, hvor kunden altid er i centrum. Gennem transparent kommunikation får du en klar forståelse af, hvad din bil har brug for – intet bliver gjort uden din godkendelse.

Hvorfor køre til Din Bilpartner i Sorø?

Når du vælger Landsbyens Auto som dit autoværksted i Sorø, er din bil sikret et professionelt værksted, hvor kvalitet og kundetilfredshed altid er i fokus. De løbende efteruddannelser af mekanikerne sikrer, at de altid er opdaterede på den nyeste teknologi. 

Derudover kan du forvente en tæt og personlig dialog omkring dine behov som bilejer. Med deres transparente tilgang og konkurrencedygtige priser, er du garanteret en god oplevelse.

Kontakt dit lokale autoværksted i Sorø

Har du brug for et pålideligt autoværksted i Sorø? Så kontakt Landsbyens Auto allerede i dag. Ring på 57 80 95 00, skriv en mail til info@landsbyensauto.dk eller udfyld kontaktformularen på deres hjemmeside, så hører du fra dem.