Autoværksted Lyngby

Er du på udkig efter et pålideligt autoværksted i Lyngby? Så står Tutas Auto klar til at hjælpe dig. De hjælper både privatpersoner og virksomheder og håndterer alt fra mindre reparationer til større serviceeftersyn. Kontakt dem direkte for at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig.

Tutas Auto har mange års erfaring inden for bilreparationer og vedligeholdelse. Som dit erfarne autoværksted i Lyngby tilbyder de blandt andet:

  • Serviceeftersyn: De tilbyder grundige serviceeftersyn for at sikre, at din bil fungerer optimalt. De skræddersyr hvert tilbud efter bilens behov, såsom synsdato, alder, og kørselsmønster​.
  • Reparationer: De udfører reparationer på alle bilmodeller, herunder udskiftning af bremser, koblinger, tandremme og meget mere​​.
  • Dækservice: De sørger for skift af sommer- og vinterdæk samt tilbyder 4-hjulsudmåling​​.

Klargøring til syn: De klargør din bil til syn, så den bliver godkendt første gang​.

Hvorfor vælge Tutas Auto?

Der er mange gode grunde til at vælge Tutas Auto som dit autoværksted i Lyngby. Deres dygtige mekanikere sikrer, at din bil får grundig og korrekt service, tilpasset dine specifikke behov. De tilbyder kompetent rådgivning, der bygger på mange års erfaring, så du kan være sikker på, at din bil er i de bedste hænder.

De mener, at det skal være til at betale, når ens bil skal på værksted. Derfor tilbyder de konkurrencedygtige priser på alle deres ydelser, samtidig med at de opretholder høj kvalitet. Deres gennemsigtige prisstruktur gør det klart, hvad du betaler for. Har du spørgsmål til deres konkrete priser, skal du ikke tøve med at henvende dig.

Kontakt dit lokale autoværksted i Lyngby

Har du brug for en dygtig mekaniker? Tutas Auto er dit lokale autoværksted i Lyngby, som står klar til at hjælpe og sikrer professionel service. Du er velkommen til at kontakte dem direkte allerede i dag for en uforpligtende snak.. 

Ring til dem på telefon 53 55 43 21 eller send en mail til info@tutasauto.dk. Ønsker du allerede nu at booke en service, kan du også gå direkte til deres booking her.