Tilstandsrapport når du skal sælge eller købe

En tilstandsrapport er din forsikring for en sikker og transparent bolighandel

Hvorfor er en tilstandsrapport vigtig?

Når du står over for at købe eller sælge en ejendom, er en tilstandsrapport afgørende for at sikre en fair og gennemsnitlig handel. Hos Norca forstår vi vigtigheden af en grundig gennemgang af ejendommens fysiske tilstand, som kan have stor betydning for både køber og sælger. 

En tilstandsrapport er en nøje vurdering udført af en byggesagkyndig, der afdækker synlige skader og fejl på ejendommen. Denne rapport er central i bolighandlen, da den tilbyder værdifuld indsigt i ejendommens aktuelle tilstand. Med en tilstandsrapport fra Norca får du en detaljeret beskrivelse, der kan hjælpe dig med at undgå fremtidige overraskelser. Ring til os i dag på 60 51 47 88 for et tilbud på en tilstandsrapport.

En rapport til både sælger og køber

For sælgeren tilbyder tilstandsrapporten en mulighed for at blive fritaget for ansvar for visse skjulte fejl og mangler, så længe disse er nævnt i rapporten. Dette skaber en større tryghed og tillid mellem sælger og køber, og kan være med til at fremme en hurtigere handel til en fair pris. 

For køberen giver tilstandsrapporten vigtig viden, som kan være afgørende for beslutningen om købet. Den giver også mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring, som dækker uforudsete omkostninger relateret til skjulte fejl og mangler, der ikke er nævnt i tilstandsrapporten

Vores erfarne ingeniører sørger for, at du modtager en præcis rapport inden for 5 dage. Vores fokus er på at levere kvalitet og hurtig service, så din bolighandel kan forløbe så problemfrit som muligt.

Kontakt os i dag

Hvis du overvejer at købe eller sælge en ejendom, så lad ikke muligheden for at få en tilstandsrapport glide mellem hænderne. Kontakt os i dag på telefon 60 51 47 88, send en mail til csm@norca.dk, eller udfyld vores kontaktformular