Energimærkning til reduktion af energiforbrug

Vi hjælper dig med en effektiv energimærkning til din bolig

Sådan foregår processen

Energimærkning er afgørende for at vurdere en ejendoms energieffektivitet. Dette mærke giver ejere, købere og lejere indsigt i bygningens energiforbrug og foreslår forbedringer til at reducere energiforbruget. Hos Norca er vi eksperter i energimærkning og tilbyder en hurtig og grundig service, der giver dig alle de nødvendige oplysninger for at træffe de informerede beslutninger om din ejendom. 


Processen med at få et energimærke gennem Norca er enkel og effektiv. Når du kontakter os, vil en af vores energikonsulenter besøge din ejendom på et aftalt tidspunkt. Selvom det ikke er et krav, at du er til stede under besøget, sikrer det, at vores konsulent har adgang til alle de nødvendige dele af ejendommen. Besøget varer typisk mellem 1-3 timer, afhængigt af ejendommens størrelse. Har du brug for at høre mere? Ring til os i dag på telefon 60 51 47 88.

Modtagelse af energimærkning

Efter vores besøg vil du inden for fem hverdage modtage en detaljeret rapport via mail, der inkluderer energimærket. Dette mærke klassificerer din ejendoms energieffektivitet på en skala fra A til G, hvor A repræsenterer den mest energieffektive og G den mindst energieffektive. Rapporten vil også indeholde anbefalinger til forbedringer, som kan hjælpe dig med at reducere energiforbruget og omkostningerne. 

Prisen på energimærkning kan variere, men hos os tilbyder vi et klart og præcist tilbud baseret på din ejendoms specifikke behov. Vi udarbejder dette tilbud klar hurtigt og uforpligtende, så du kan få klarhed over omkostningerne uden forsinkelse.

Investering i fremtiden

Det er vigtigt at fremhæve, at energimærkning ikke kun er en vurdering, men også en investering i din ejendoms fremtid. Med et energimærke fra os kan du forbedre din boligs attraktivitet, reducere dine energiudgifter og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. 

Hvis du overvejer energimærkning af din ejendom, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 51 47 88, send en mail til csm@norca.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig.