Ønsker du et nyt tag?

Hos Bruun Byg er du garanteret professionelt tagarbejde, der udføres ned til mindste detalje. Vi har mange års erfaring med at lægge nyt tag hos private og erhvervskunder, og vi har kompetencerne til enhver opgave. Vores dygtige tømrer kan køre ud til kunder i trekantsområdet og omegnen.

Vi tilbyder hjælp til at lægge:

  • Eternittag
  • Tegltag
  • Betontagsten

Det er vigtigt for os, at du bliver glad og tilfreds med resultatet. Derfor udføres alt arbejde med dine ønsker i centrum. Hos os er du garanteret en professionel samarbejdspartner, der leverer et nyt tag i højeste kvalitet. Du kan stole trygt på os, når vi står for dit tag.

nyt tag

Solidt & holdbart nyt tag

Når vi står for dit tag, er du garanteret et nyt tag, der kan modstå det danske vejr i mange årtier. Vi bygger ikke kun holdbare tage, vi gør dem samtidig solide og flotte. Vores tømrer tilbyder skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker.

Vi ved, at det er en stor investering, når du skal have bygget et nyt tag. Det svinger fra bygning til bygning, hvilket tag der egner sig bedst. Vores erfarne tømrer sørger for at rådgive dig, så vi sikrer, at finde den helt rigtige løsning til dit tag. Vi prioriterer ærlig kommunikation og et stærkt samarbejde, så du ved hvad du kan forvente af forløbet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi hjælpe med dit nye tag? Uanset om du ønsker et eternittag, tegltag eller betontagsten, så kan vi garantere et solidt og holdbart resultat. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, så vi sikrer, at du modtager den bedste løsning. Alt arbejde har fokus på dine behov og ønsker. Lad os skræddersy et uforpligtende tilbud til dig allerede i dag. Kontakt os på telefon 50 92 87 48, eller send en mail til rasmusbruunknudsen@gmail.com.