Facaderenovering udført af professionelle

Hos Crone Renovering er vi eksperter i facaderenovering i Slagelse og omegn. Vi har mange års erfaring i branchen, og vores dygtige håndværkere har en bred vifte af kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse facaderenoveringer i alle størrelser. Vores erfarne team af håndværkere kan hjælpe med enhver mureropgave inden for facaderenovering.

Vi kan hjælpe både private, erhverv og foreninger med blandt andet:

  • Pudsning af facade
  • Filtsning
  • Udskiftning af fuger
  • Vandskuring
facaderenovering

Spar penge på varmeregning

En facaderenovering kan være en fordel for din bolig, eftersom dit hus bliver mere modstandsdygtigt mod vind og vejr. Foruden at forlænge levetiden på din bolig, vil en facaderenovering også kunne forbedre isoleringsevnen, hvilket betyder, at du formentlig også vil spare penge på din varmeregning fremadrettet. Alt vores arbejde udføres i høj kvalitet og til den aftalte tid. Vi er effektive, og har dine behov og ønsker i fokus under hele processen.

Vores murer har speciale i renoveringer, og har hjulpet mange glade og tilfredse kunder med facaderenovering. For at sikre perfekte resultater, fokuserer vi på selv de mindste detaljer i vores tilgang til et kvalitetshåndværk. Vi går til enhver opgave med stor faglig stolthed. Alt arbejde udføres efter bogen, og vi sikrer, at en aftale er en aftale – hver gang. Med os som din samarbejdspartner, er du altid sikker på et holdbart resultat med de bedste fordele. Vi garanterer, at du bliver 100 % tilfreds med vores samarbejde og det færdige resultat.

Få et uforpligtende tilbud her

Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer til din bolig? Tøv ikke med at kontakte vores kompetente murer i dag. Vi tilbyder professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Lad os sammen finde en løsning, der matcher til netop din bolig. Kontakt os på telefon 22 36 25 28, eller send en mail til info@infocronerenovering.dk.