Nyt badeværelse i topkvalitet

Hos Andersen VVS har vi mange års erfaring i branchen. Vi er specialister i at levere et nyt badeværelse i allerhøjeste kvalitet, der kan udnytte den plads, du har. Vores autoriserede håndværkere kan tilbyde en lang række forskellige kvalitetsløsninger i Kastrup, Amager og i hele København.

Når du vælger et samarbejde med os, er du garanteret et funktionelt og smukt badeværelse efter dine behov og ønsker. Vi hjælper også gerne med din renovering af badeværelse.

nyt badeværelse

Perfekte resultater til mindste detalje

Målet er at skabe et nyt badeværelse af de bedste materialer på markedet, så du får dit drømmebadeværelse. Vi stræber efter perfekte resultater ned til mindste detalje, så det holder i mange år frem.

Vi forstår vigtigheden af din tid, derfor udfører vi alt arbejde både hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos os har du garanti for detaljerede planer og budgetter for renovering, ingen skjulte omkostninger og prioritet af funktionalitet, kvalitet og sikkerhed. Vores autoriserede fagfolk sikrer overholdelse af sikkerhedsstandarder for VVS-opgaver.

Vi guider dig til et nyt badeværelse

Vi er din kompetente sparringspartner, når du skal have et nyt badeværelse. Vores viden og erfaring er stor, så vi kan vejlede dig om alle funktionaliteter og fordele/ulemper ved de produkter, du kan vælge imellem.

Hos os er vores eksperter med dig hele vejen fra A-Z. Vores opgave er først fuldført, når vi har opnået din fulde tilfredshed med resultatet. Lad os opfylde din drøm om et nyt badeværelse.

Kontakt vores dygtige håndværker i dag

Skal du have et nyt badeværelse eller ønsker du blot at give dit nuværende badeværelse en moderne opfriskning? Lad os tage en uforpligtende dialog om dine ønsker og behov. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der matcher dine unikke behov og ønsker. Din tilfredshed er vores største prioritet. Kontakt os på telefon 32 52 30 37, eller send en mail til info@andersenvvs.dk.