Tømrer i Hvidovre

Tømrer- og snedkermester Martin Friis har mere end 15 års erfaring i alt tømrerarbejde. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder, samt kommuner og boligforeninger. Vores dygtige tømrer i Hvidovre udfører kvalitetsresultater effektivt til konkurrencedygtige priser.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • carporte og garager
  • skure og udestuer
  • opsætning hegn
  • terrasser
  • udskiftning af vinduer og døre
  • …og meget andet

Hos os holder vi altid det, vi lover. Du modtager et veludført håndværk med den bedste service. Lad vores tømrer i Hvidovre hjælpe dig med dit byggeprojekt, så du bliver glad og tilfreds med resultatet i mange år frem.

tømrer hvidovre

Skræddersyede løsninger

Vi er specialister i skræddersyede løsninger, der designes ud fra dine unikke behov og ønsker. Vores mål er, at du modtager et langtidsholdbart resultat i aller højeste kvalitet. Med de bedste materialer på markedet og sans for selv de mindste detaljer, garanterer vi, at dit byggeprojekt er i trygge hænder hos os. Vi skaber tillid ved at være pligtopfyldende og troværdige.

Erfaren tømrer i Hvidovre

Vores brede vifte af erfaring og kompetencer gør, at vi kan varetage hele hovedentreprisen på dit næste renoveringsprojekt i Hvidovre. Vi har gennem tiden opbygget et stærkt netværk af de bedste professionelle samarbejdspartnere på markedet. De er med til at sikre, at vi kan levere de bedste resultater til dig – hver gang. Når du vælger os til din samarbejdspartner, kan du læne dig trygt tilbage. Vi garanterer, at vi kan bringe dine ønsker til virkelighed.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Er du interesseret i at høre mere? Vores eksperter yder professionel vejledning. Vi skræddersyr et uforpligtende tilbud til dig, som matcher dine behov og ønsker for projektet. Hos os er du garanteret et topklasse resultat til en fair pris. Kontakt din lokale tømrer i Hvidovre på telefon 20 61 25 03, eller send en mail til kontakt@tomrerfriis.dk.