Microcement badeværelse i højeste kvalitet

Drømmer du om et microcement badeværelse? KAOS Design Studio skaber dit drømmebadeværelse med den unikke farvekode, du ønsker. Vores microcement er udviklet af dygtige og erfarne håndværkere, så det er bedre end alle andre på markedet. Vi sælger kun vores produkter til professionelle håndværkere med tilstrækkeligt kendskab til produkterne, så vi sikrer korrekt og tilfredsstillende udførelse til slutkunden.

microcement badeværelse

Få et unikt microcement badeværelse

Med et microcement badeværelse fra os, er du garanteret dit helt eget udtryk, som ikke ses andre steder. Få en eksklusiv helhed på dit badeværelse, der skabes præcis efter dine individuelle behov og ønsker. Vi har unikke muligheder og kompetencer, der skal til for at skabe lige præcis det badeværelse, du går og drømmer om.

Hvorfor du skal vælge et microcement badeværelse til din bolig:

  • fås i alle farvenuancer
  • kan efterligne strukturer som marmor, beton, sten og meget mere
  • er et færdigblandet produkt, klar til brug
  • kan påføres alle overflader

Alle vores produkter produceres på vores egen fabrik i Danmark, så vi sikrer den høje standard på produkterne inden de frigives til markedet. Vi prioriterer vores certificerede samarbejdspartnere højt, så vi får vores produkter udført korrekt og præcist til dig.

Kompetencer og erfaring

Det kræver en bred vifte af kompetencer og erfaring at kunne udføre et perfekt resultat – hver gang. Vores passionerede håndværkere arbejder med produktet færdigblandet, så arbejdsprocessen bliver kortere. Produktet påføres kun af to omgange med en enkelt mellemslibning.

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til dit nye badeværelse? Tøv ikke med at kontakte vores eksperter allerede i dag. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud, der skræddersyes efter dine unikke behov. Vores dedikerede medarbejdere er klar med professionel rådgivning.

Lad os sammen skabe et helt unikt microcement badeværelse til dig. Kontakt os på telefon 70 21 14 11, eller send en mail til info@dansk-microcement.dk.