Skimmelsvamp behandling

Har du mistanke om skimmelsvamp i din bolig? SKADEteknik har mange års erfaring med bekæmpelse af skimmelsvamp uanset størrelsen på opgaven. Skimmelsvampen kan vokse i skjulte konstruktioner, hvilket medfører problemer for indeklimaet i ejendommen. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket hjælper private kunder, hvis der opleves fejl og mangler.

skimmelsvamp

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Vi tilbyder at fjerne skimmelsvamp i Aalborg, Randers, Aarhus og omegn. Uanset hvor problemet ligger i din ejendom, har vi en professionel løsning til bekæmpelsen. Hvis du ikke opdager skimmelsvampen i tide, kan du opleve sundhedsproblemer. Vi udfører en test, så vi kan afsløre skimmelsvamp selv de mindste og skjulte steder samt klargøre, om en vækst på en væg skyldes svampen.

Svampen lever bedst i høj luftfugtighed og kan sprede sig på næsten alle organiske materialer. Har du den mindste tvivl om din ejendom har skimmelsvamp, så tag fat i vores eksperter allerede i dag.

Forebyggende løsninger

Vi tilbyder produkter, der kan forebygge nye angreb af skimmelvækst. En udsat væg i din bolig kan beskyttes med den rette maling. Vi tilbyder en bred vifte af malingstyper, der er gode til at håndtere udsatte vægge. Lad os hjælpe dig til en ejendom uden skimmelsvamp.

Vores medarbejdere er passionerede og pligtopfyldende i alt arbejde. Vi er specialister i håndtering af fugt- og følgeskader af skimmelsvamp samt dårligt indeklima. Vores eksperter udfører undersøgelser og bekæmpelse af skimmelsvamp med effektive metoder til konkurrencedygtige priser. Målet er, at indeklimaet i din ejendom er frisk og rent.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Det er vigtigt, at du får udført bekæmpelse af skimmelsvamp af fagfolk. Vores erfarne medarbejdere er klar med professionel rådgivning og vejledning. Vi tilbyder uforpligtende tilbud på både test, bekæmpelse eller behandling af skimmelsvamp. Kontakt os på telefon 21 97 24 97, eller send en mail til info@skadeteknik.dk.