Trappetårn skaber lette arbejdsveje

Jerslev Stilladsservice har mange års erfaring i opsætning af trappetårn. Vi er blevet eksperter i at skabe let adgang til arbejdsstedet. Vores trappetårn er lovpligtige ved alle stilladsopsætninger, og bliver leveret fra vores centralt beliggende materielpladser.

Vores mål er, at du bliver glad og tilfreds med vores service. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger for hurtig og effektiv levering. Med sikkerhed og godt arbejdsmiljø i fokus, arbejder vores professionelle medarbejdere efter gældende sikkerhedsprocedurer. På den måde sikrer vi kvalitet og sikkerhed i arbejdet – hver gang.

trappetårn

Solidt & sikkert trappetårn

Ethvert trappetårn, vi tilbyder, opfylder højeste kvalitet, krav og forskrifter. Det er en fordel for håndværkere og stilladsarbejdere at have et trappetårn til rådighed. Det skaber stor sikkerhed samtidig med besparelse af skridt og kræfter. Vi anvender systemer, der gør enhver højde mulig.

Når du vælger et trappetårn fra os, er du garanteret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Du kan stole på, at vi altid overholder aftaler og deadlines. Vi leverer dagligt trappetårn til alle formål i hovedstadsområdet og resten af Sjælland.

Professionelt stilladsfirma

Jerslev Stilladsservice har stort fokus på sundt arbejdsmiljø, uddannelse, planlægning, materiel og egenkontrol. Vi sørger for løbende at uddanne og opdatere vores dygtige medarbejdere i den nyeste udvikling, så vi kan tilbyde de bedste løsninger.

Vi prioriterer et godt samarbejde, så vi i fællesskab skaber de bedste resultater for din opgave. Vores erfarne medarbejdere yder ærlig og kompetent vejledning gennem hele processen fra A-Z, så du kan føle dig i trygge hænder.

Få et uforpligtende tilbud

Står du overfor et akut problem? Vores eksperter leverer professionel vejledning 24 timer i døgnet. Så tøv ikke med at kontakte vores døgnservice. Vi har altid tid til et skræddersyet uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os på telefon 59 59 54 66, eller send en mail til djb@stillads.dk.