Glasvæg til dit badeværelse

Med over 30 års erfaring, kan Lecher Glas tilbyde de flotteste muligheder for en ny glasvæg til dit badeværelse. Vi har en bred vifte af kompetencer, der garanterer, at vi kan levere en kvalitetsløsning baseret på dine behov og ønsker.

Lecher Glas er din loyale og serviceminded samarbejdspartner. Vi er med dig fra første opkald til afsluttende håndtryk. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Derfor står vi ved din side gennem hele glasprocessen fra A-Z.

glasvæg til badeværelse

Eksklusivt og personligt design

Få en elegant glasvæg til dit badeværelse i stedet for traditionel bruseforhæng. Som erfaren glarmester, står vi til rådighed med vores erfaringer, når du skal tage stilling til, hvilken løsning du ønsker. Eksempelvis kan du vælge mellem en hængslet glasdør, skydedør af glas eller en fastmonteret glasvæg. I fællesskab finder vi frem til den bedste løsning for din glasvæg til dit badeværelse.

Stilren glasvæg til badeværelse

Vores professionelle glarmester sikrer en stilren glasvæg til dit badeværelse. Ved at opsætte en glasvæg sparer du plads på badeværelset, eftersom denne form for glas ofte fylder mindre end en muret flisevæg. Vælger du glas til dit badeværelse i form af en dør eller væg, er du garanteret et visuelt, stilrent og elegant look mod vandsprøjt over hele gulvet.

Når du vælger en glasvæg til dit badeværelse, anbefaler vi at du overfladebehandler glasset med Enduro Shield. Det afviser både kalk- og sæberester, hvilket gør rengøringen nem og effektiv. Dette sikrer, at dit badeværelse skinner hver dag.

Kontakt vores glarmester i dag

Lad os hjælpe dig med at skabe et flot og elegant badeværelse. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud, der skræddersyes ud fra dine individuelle ønsker. Vores fokus er din tilfredshed for samarbejdet og det færdige resultat. Kontakt os på telefon 42 73 86 87, eller send en mail til tao@lecherglas.dk.