Adgangskontrol & erhvervsalarm er dit sikre valg

Wegges Låse og Sikring har vi hjulpet erhvervet og industrien med at sikre deres ejendomme ved hjælp af adgangskontrol og forsikringsgodkendte erhvervsalarmer. Vi har en lang række af forskellige systemer herunder:

  • SimonsVoss
  • Salto Adgangskontrol
  • Assa Abloy
  • SMARTair
  • NOX sikringssystem
  • Scantron
  • og mange flere

Står du med et akut problem? Panik ikke. Vores erfarne låsesmed tilbyder service hele døgnet i København og forstæderne. Vi kan hjælpe med blandt andet akut sikring, omlægninger til nye nøgler, reparation af låse udstyr eller indbrudsskader. Du kan regne med vores døgnservice inden for 30 min.

erhvervsalarm adgangskontrol

Adgangskontrol & erhvervsalarm

Ønsker du at beskytte din virksomhed og ejendele mod indbrud? Vi anbefaler en professionel erhvervsalarm og adgangskontrol. Det sikrer optimal sikkerhed og tryghed. Vores dygtige låsesmed tilpasser en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Det er vigtigt, at du løbende tjekker op på din sikkerhed. Vi sørger for at din adgangskontrol og erhvervsalarm altid fungerer optimalt og efter forskrifterne, når du vælger en serviceaftale hos os. Med en serviceaftale hos os, kan du være tryg i din ejendom eller virksomhed døgnet rundt.

Løsninger tilpasset din ejendom

Vi prioriterer en grundig fastlæggelse af behov og forventningsafstemning, så vi sammen kan skabe den bedste sikkerhedsløsning. Uanset om du ønsker en simpel offline løsning, online løsning eller en kombination af begge, så er vi den rette partner for dig. Du vil modtage professionel rådgivning og vejledning til det rigtige system. Vi er med dig i hele processen fra A-Z.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Wegges Låse & Sikring er din samarbejdspartner, der garanterer et kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Gør din virksomhed sikker og tryg med vores hjælp. Vi skaber de bedste sikre løsninger til dig og din virksomhed. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Kontakt os på telefon 71 71 27 27, eller send en mail til sikring@wegges.dk.