Totalrenovering udføres af eksperter

Vi har fokus på dine behov

Står du overfor en totalrenovering? Panik ikke, Byg og Renover står klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen, og har opbygget et solidt ry for vores kvalitetshåndværk. Det er vigtigt for os, at du får et færdigt resultat, du er glad og tilfreds med. Vi sikrer din tilfredshed gennem en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker.

Vores dygtige tømrer hjælper dig med blandt andet:

Byg og Renover hjælper dig med alt tømrerarbejde i Taastrup og hele Storkøbenhavn. Lad vores erfarne håndværkere hjælpe dig. Vi imødekommer dine ønsker til dit projekt.

totalrenovering

Troværdigt tømrerfirma

Du trygt lade os varetage din totalrenovering. Vi stræber efter det perfekte resultat – hver gang. Vi prioriterer et stærkt og åbent samarbejde. Det stærke samarbejde indeholder god og ærlig kommunikation mellem dig og vores tømrer. På den måde undgår vi unødige misforståelser undervejs i processen. I fællesskab skaber vi et kvalitetshåndværk, der holder i mange år frem.

Professionel tømrer til totalrenovering

Uanset hvilken tømreropgave du ønsker hjælp til, kan vi hjælpe dig. Vi sætter dine behov i forreste række. Vi går altid det ekstra skridt for at sikre din tilfredshed med det færdige resultat.

Byg og Renover er medlem af Dansk Byggeri, hvilket indebærer at du som vores kunde er dækket af garantien “Byg Garanti”, hvis der mod forventninger skulle opstå problemer med byggeriet.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Når du vælger os som din samarbejdspartner, gør vi alt for at yde den bedste service. Vores dedikerede tømrer tilbyder professionel vejledning fra A-Z. Vi skræddersyr et uforpligtende tilbud til din totalrenovering. Kontakt os på telefon 42 74 45 60, eller send en mail til peter@bygogrenover.dk.