Stillads opsættes af professionelle

Jerslev Stilladsservice er et lokalt stilladsfirma med en bred vifte af kompetencer. Vi har mange års erfaring i professionel opsætning og udlejning af stillads. I dag servicerer vi hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland, Fyn og Trekantsområdet. Vi leverer dagligt stillads til alle formål fra vores centralt beliggende materielpladser.

stillads

Opsætning og udlejning af stillads

Opsætning og udlejning af stillads stiller store krav til sikkerhed. Vores dygtige medarbejdere arbejder efter gældende sikkerhedsprocedurer. Vi kan opsætte et stabilt og sikkert stillads i alle højder. Uanset om du er i gang med villaer, industribygninger eller kirker, kan vores stilladsopsætning hjælpe med at gøre processen sikker og overskuelig.

Vi er selvsikre i vores værk, og garanterer fantastisk ekspertise. Få stilladsopsætning til enhver situation hos os. Vi har fokus på kvalitet, effektivitet og præcision – hver gang. Som professionelt stilladsfirma lægger vi vægt på klar og præcist kommunikation i samarbejdet, så du kender til processen fra A-Z. Et godt samarbejde er essentielt for et godt resultat.

Sikkerhed & kvalitet

Sikkerhed og kvalitet er de vigtigste faktorer i Jerslev Stilladsservice. Med innovativ tankegang og veluddannede montører garanterer vi, at sikkerheden altid er i top. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. For os er det vigtigt, at du får opfyldt dine behov og ønsker for dit stillads. Vi følger udviklingen inden for vores fag, for at sikre levering af de bedste løsninger og service til vores glade og tilfredse kunder.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jerslev Stilladsservice er din ekspert inden for stillads. Vi tilbyder et uforpligtende tilbud, der skræddersyes ud fra dine behov. Vores fagfolk kan hjælpe dig hele døgnet alle 365 dage. Hos os er du garanteret ærlig leveringstid og rådgivning. I fællesskab finder vi frem til den bedste løsning til den bedste pris. Kontakt os på telefon 59 59 54 66, eller send en mail til djb@stillads.dk.